© Haas F1

Nieuwsoverzicht

Haas wil coureurs 2019 binnen paar weken bekendmaken

23 aug. 2018 15:45 Jan van der Burgt 0 reacties
Haas F1 hoopt binnen een paar weken naar buiten te kunnen brengen wie er in 2019 voor het team zullen rijden. De verwachting is dat Kevin Magnussen veilig is, maar Romain Grosjean heeft dit seizoen mogelijk te weinig laten zien om zijn plekje te behouden.

"We willen niet al te lang meer met dit vraagstuk blijven zitten, dus we hopen binnen enkele weken bekend te kunnen maken wie er in 2019 voor Haas rijden", zo laat Günther Steiner in gesprek met de media, waaronder Racingnews365, weten.

"Op dit moment is er nog niks rond, maar we werken langzaam maar zeker naar een beslissing toe, maar daar kan ik nu nog niks over zeggen. We willen echter snel duidelijkheid hebben, ook omdat onze werknemers graag willen weten wie er in 2019 in de auto's zitten."

De in onmin geraakte Santino Ferrucci is ondertussen nog altijd aan Haas F1 verbonden, zo geeft Steiner te kennen. De Amerikaan maakte zich op Silverstone in de Formule 2 onmogelijk door onder andere met opzet tegen zijn teamgenoot aan te rijden. Hij werd door zijn Formule 2-team aan de kant gezet, maar Haas houdt 'voorlopig' nog vast aan zijn ontwikkelingscoureur:

"Santino probeert carrière te maken in de Formule 1 en het is niet aan ons die carrière te gronde te richten. We zijn heel benieuwd wat hij in de Indycar Series gaat laten zien."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen