Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hakkinen: 'Max Verstappen coureur van het jaar'

Voormalig F1-coureur Mika Hakkinen vindt Max Verstappen de Formule 1 coureur van het jaar 2017. De wereldkampioen van 1998 en 1999 geniet van de aanvalslust van de jonge Red Bull-coureur.

Volgens Mik Hakkinen zorgt Verstappen voor de nodige opwinding tijdens de races en maakt de Nederlander een stormachtige ontwikkeling door. Dat laat hij in zijn column voor Unibet weten. " Max Verstappen heeft dit seizoen weer voor vuurwerk tijdens de races gezorgd. Voor mij is hij echt de coureur van het jaar." " Het is opwindend om Max aan het werk te zien. Hij gaat er maximaal voor en zijn recente vorm was indrukwekkend. Ik vind het dan ook niet gek dat Lewis Hamilton zijn ontwikkeling op de voet volgt."

Hakkinen spreekt over een interessant Formule 1 seizoen, waarbij de dominantie van Mercedes doorbroken werd. " Eindelijk was er eens echte tegenstand voor Mercedes, zeker in de eerste seizoenshelft. Soms was Ferrari sneller en Red Bull was op andere circuits weer competitief. Mercedes reageerde goed en stelde orde op zaken." De vliegende Fin verwacht dat de driestrijd in 2018 een vervolg krijgt, waarbij mogelijk ook McLaren een rol gaat spelen. " Ik denk dat Ferrari en Red Bull opnieuw het vuur aan de schenen gaan leggen bij Mercedes. Mogelijk dat McLaren zich ook kan mengen in dit gevecht. Ik acht het realistisch dat er vier teams strijden voor de ereplaatsen en meer coureurs in staat zijn om races te winnen."

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"