© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Hakkinen: 'Max Verstappen coureur van het jaar'

01 dec. 2017 15:19 Ruud Dimmers 0 reacties
Voormalig F1-coureur Mika Hakkinen vindt Max Verstappen de Formule 1 coureur van het jaar 2017. De wereldkampioen van 1998 en 1999 geniet van de aanvalslust van de jonge Red Bull-coureur.

'Max Verstappen zorgt voor opwinding tijdens de races'

Volgens Mik Hakkinen zorgt Verstappen voor de nodige opwinding tijdens de races en maakt de Nederlander een stormachtige ontwikkeling door. Dat laat hij in zijn column voor Unibet weten.

"Max Verstappen heeft dit seizoen weer voor vuurwerk tijdens de races gezorgd. Voor mij is hij echt de coureur van het jaar."

"Het is opwindend om Max aan het werk te zien. Hij gaat er maximaal voor en zijn recente vorm was indrukwekkend. Ik vind het dan ook niet gek dat Lewis Hamilton zijn ontwikkeling op de voet volgt."

Hakkinen spreekt over een interessant Formule 1 seizoen, waarbij de dominantie van Mercedes doorbroken werd.

"Eindelijk was er eens echte tegenstand voor Mercedes, zeker in de eerste seizoenshelft. Soms was Ferrari sneller en Red Bull was op andere circuits weer competitief. Mercedes reageerde goed en stelde orde op zaken."

De vliegende Fin verwacht dat de driestrijd in 2018 een vervolg krijgt, waarbij mogelijk ook McLaren een rol gaat spelen.

"Ik denk dat Ferrari en Red Bull opnieuw het vuur aan de schenen gaan leggen bij Mercedes. Mogelijk dat McLaren zich ook kan mengen in dit gevecht. Ik acht het realistisch dat er vier teams strijden voor de ereplaatsen en meer coureurs in staat zijn om races te winnen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen