Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Oostenrijk 2020

Hakkinen sceptisch over F1-seizoensstart in juli

Tweevoudig wereldkampioen Mika Hakkinen heeft met enig scepsis kennis genomen van het plan om de Formule 1 in juli in Oostenrijk van start te laten gaan.

Giovinazzi Oostenrijk
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Alfa Romeo Racing

De plannen om in het weekend van 5 juli het seizoen te laten beginnen met de Grand Prix van Oostenrijk lijken vanuit dat land steeds concreter te worden. Mika Hakkinen juicht de inzet van alle mensen die een nieuwe F1-kalender op poten proberen te zetten van harte toe, maar vreest tevens dat men voor een nagenoeg onmogelijke taak staat.

"Het is op dit moment heel lastig om bepaalde dingen te plannen", zo oppert hij in de podcast Inside Formula One. "Je kan plannen wat je wil, maar er bestaat nog altijd een groot probleem en dat is dat er geen vaccin bestaat tegen het coronavirus. Dat is waar ik mee blijf zitten."

"Op het moment dat je zonder een medicijn zit dat het coronavirus kan bestrijden, is het altijd een uitdaging om een bijeenkomst met zoveel mensen op poten te zetten", aldus de Finse wereldkampioen van 1998 en 1999, die dus niet tegen het idee is, maar zich afvraagt of er niet teveel obstakels zijn om het werkelijk te realiseren.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Reacties na gigantische voorsprong Verstappen in eerste training GP Spanje