Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Mika Hakkinen

Hakkinen velt oordeel: "Hamilton niet 100% bezig met racen"

Lewis Hamilton is volgens voormalig Formule 1-coureur Mika Hakkinen niet meer volledig bezig met racen, maar dat is ook niet erg. De Flying Finn noemt het daarnaast onwaarschijnlijk dat Hamilton naar Ferrari gaat.

Lewis Hamilton Mercedes Spanish GP 2023 Qualifying
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lewis Hamilton naar Ferrari? Dit was hét onderwerp van gesprek de laatste races, maar de interesse vanuit Ferrari en de mogelijke gesprekken werden stellig ontkend. De Mercedes-coureur wil zijn team trouw blijven, maar gaf onlangs ook toe dat hij 'wel eens denkt aan hoe rood hem zou staan'.

Wie weet komt er nog een overstap in de toekomst, maar volgens Mika Hakkinen zal dat niet zo snel gebeuren. Bij Unibet legt hij uit waarom. "Ik weet dat Hamilton in zijn hoofd niet 100% bezig is met racen, maar dat is normaal. Motiveert het geld echter? Ja, dat wel, maar er zijn veel risico's aan verbonden", zegt de tweevoudig F1-kampioen.

Nieuwe bezigheden voor Hamilton

Hamilton heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij meerdere interesses heeft buiten de Formule 1. Zo is hij druk in de modewereld en maakt hij ook muziek. Met zeven wereldtitels heeft hij die luxe dan ook, maar komt er nog een titel of een poging tot een titel in het Ferrari-rood? "Ik denk dat dat zeer onwaarschijnlijk is", vindt Hakkinen.

"Als mensen ouder worden, dan veranderen de prioriteiten. De Formule 1 zal voor hem dan niet het allerbelangrijkste meer zijn."

Ook interessant:

Dan moet Perez naast Verstappen vervangen worden

In de nieuwste F1-podcast van RN365 wordt er vooruitgeblikt op de GP van Canada, maar wordt er nog veel meer besproken, waaronder de toekomst van Sergio Perez bij Red Bull. Ruud Dimmers, Tom Coronel en host Joris Mosterdijk vellen hun oordeel. Beluister 't hieronder.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking 'Red Bull-vertrek Newey voor GP Miami aangekondigd'