Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Hakkinen: "Verstappen is vastbesloten om Mercedes als eerste te verslaan"

Volgens Mika Hakkinen zal de Grand Prix van Monaco niet zomaar beslist worden door Mercedes. De tweevoudig Formule 1-wereldkampioen verwacht daar veel van de jonge talenten bij Red Bull en Ferrari, in de gedaantes van Max Verstappen en Charles Leclerc.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

"Max Verstappen is als coureur veel volwassener geworden dan vorig jaar, door derde te worden (in Spanje, red.) haalde hij echt het beste uit de Red Bull", zo laat Mika Hakkinen weten in zijn column over de Formule 1 bij Unibet. "Hij staat nu derde in het wereldkampioenschap voor coureurs, voor Sebastian Vettel. Dat zegt heel veel over de consistentie van Verstappen dit jaar, maar ook over de voortslepende problemen van Ferrari."

Hakkinen begrijpt tegelijkertijd wel de volop uitgesproken zorgen over de dominantie van Mercedes, dat volgens hem simpelweg de beste auto en de juiste mensen heeft, maar verwacht dat juist Verstappen zich ook kan laten gelden op het stratencircuit van Monte Carlo: "Hij is een man op een missie, vastbesloten om als eerste dit jaar Mercedes te verslaan. En ik denk dat de Red Bull-Honda erg snel zal zijn in Monaco."

Ook van Charles Leclerc, die zijn eerste thuis-Grand Prix zal rijden in de kleuren van Ferrari, heeft wat te laten zien volgens de Fin: "Hij is al het hele seizoen erg snel, alleen door kleine foutjes en problemen heeft hij nog geen race gewonnen. Hij zal vastbesloten zijn om met Ferrari weer vooraan te komen."

5 reacties

    Interview Deze Formule 1-dromen vielen in 2019 in duigen