Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Lewis Hamilton

Hamilton crasht met MotoGP-machine Rossi

Was Lewis Hamilton nu wel of niet onderuit gegaan met de Yamaha M1 MotoGP-machine van Valentino Rossi? Het was de vraag die de gemoederen bezig hield sinds afgelopen maandag. De Mercedes-coureur geeft zelf het antwoord.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Monster Energy

Nadat Lewis Hamilton en Valentino Rossi op maandag voor één dag in elkaars huid kropen, bleef het stil rond de gehypte stunt van twee van de grootste namen in de motorsportwereld. In Italiaanse media werd gefluisterd dat Hamilton onderuit was gegaan met de motor van Rossi, maar ook daar kwam niets over naar buiten.

Hamilton doorbrak op social media het stilzwijgen door te stellen dat de dag 'zonder problemen' was verlopen. Was hij dan niet gevallen? Toch wel. In gesprek met Sky Sports F1 spreekt hij over één incident: "De motor is zo moeilijk te besturen. Ik ben er één keer mee gespind, maar ik heb hem wel in één stuk terug weten te brengen naar de garage." Volgens Corriere dello Sport ging de coureur wel degelijk onderuit, maar liep hij daarbij geen letsel op.

"Ik leerde stap voor stap bij, maar alsnog was de leercurve zeer steil. Ik heb echter nooit kunnen denken het seizoen in december op deze geweldige manier af te kunnen sluiten", aldus een enthousiaste Hamilton.

Fotoalbum

Hamilton en Rossi wisselen van machine

De fans moesten er even op wachten, maar afgelopen maandag stapte Valentino Rossi eindelijk in de Mercedes van Lewis Hamilton, terwijl de zesvoudig F1-kampioen de Yamaha van de MotoGP-legende aan de tand voelde. De twee genoten met volle teugen en het leverde natuurlijk fraaie plaatjes op.

Bekijk het album

10 reacties