Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Jan van der Burgt Formule 1-journalist

Jan van der Burgt was de eerste journalist in dienst van RacingNews365 na het afronden van zijn studie. Zijn racehart gaat ruwweg één keer in de twee weken sneller kloppen op zondagmiddag.

Jan werd in 1994 verliefd op de Formule 1 en sindsdien is hij zijn grote liefde altijd trouw gebleven. Hij studeerde journalistiek, enkel en alleen om in de Formule 1 als schrijvend verslaggever werkzaam te kunnen zijn. In dat doel slaagde hij toen hij zich in 2018 bij het team van RacingNews365 voegde.

Terwijl RacingNews365 uitgroeide tot het grootste autosportplatform van Nederland, groeide Jan als persoon zoveel mogelijk mee. Hij kent dan ook alle ins en outs, niet alleen van de sport, maar ook van het crossmediale platform RacingNews365.

Jan is nu al bijna dertig jaar een liefhebber van het eerste uur. Een echte favoriet heeft hij na het afscheid van Michael Schumacher van de sport niet meer, al volgt hij de verrichtingen van Max Verstappen natuurlijk met speciale interesse en met gepaste trots.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Live Kwalificatie Formule 1 GP China 2024