Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Lewis Hamilton

Hamilton denkt niet aan stoppen: "Wil met Verstappen en Leclerc blijven vechten"

Het is voor Lewis Hamilton nog lang geen tijd om het voor gezien te houden in de Formule 1. De zesvoudig wereldkampioen heeft nog geen zekerheid voor wat betreft zijn toekomst, maar hij wil wat graag in de sport actief blijven om te kunnen strijden met de sterren van de toekomst: Max Verstappen en Charles Leclerc.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Leeftijd is een factor die Lewis Hamilton voorlopig nog niet in de weg zit. De Mercedes-coureur heeft zijn indrukwekkende reeks van kampioenschappen ook in 2019 doorgezet. De Brit denkt nog een aantal jaren door te kunnen in de sport, maar het breken van records is niet de enige reden dat Hamilton nog even door wil. De nieuwe lichting talenten heeft zijn innerlijke vuur behoorlijk aangewakkerd.

"Ik denk eigenlijk dat ik door wil blijven gaan met winnen, ik wil blijven kunnen vechten met Max Verstappen en Charles Leclerc", geeft Hamilton toe na afloop van de Grand Prix van Abu Dhabi.

Hoewel de Mercedes-coureur recentelijk veelvuldig in verband is gebracht met Ferrari, benadrukt Hamilton dat hij niet staat te springen om het schip te verlaten. "Ik denk dat we nog steeds op het juiste pad zitten, ik zie dat niet snel veranderen. Dat gezegd hebbende kan het geen kwaad om de opties af te wegen. Ik weet ook dat Toto (Wolff, red.) over zijn eigen toekomst nadenkt, dus ik wacht af wat hij van plan is te doen. Ik kan je verzekeren dat ik niet snel een beslissing zal maken, ik vind het geweldig waar ik nu zit", vertelt Hamilton.

"Ik kan nu echt nog niet zeggen wat ik in de toekomst zal doen", benadrukt de Mercedes-coureur, die ongetwijfeld niet zal vertrekken als het team zijn vorm van de voorbije jaren weet vast te houden.

Fotoalbum

Rapportcijfers Formule 1-coureurs na GP van Abu Dhabi

Het seizoen zit erop. De laatste race van het seizoen was er niet per se een om door een ringetje te halen, maar wel was het een dominante vertoning van Lewis Hamilton. Alleen Max Verstappen bleef nog enigszins in zijn buurt. RacingNews365 deelde na afloop van de knotsgekke Braziliaanse Grand Prix rapportcijfers uit.

Bekijk het album

0 reacties

    Breaking Verstappen: "Record Hamilton verbreken wordt niet gemakkelijk"