Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton duikt op in nieuwe video, maar schijn bedriegt

Lewis Hamilton kwam na ruim een maand radiostilte weer in de spotlights bij een video van Mercedes, waarmee hij zijn radiostilte leek te doorbreken. Dit is echter niet helemaal waar.

Sinds de Grand Prix van Abu Dhabi is er volledige radiostilte rondom Lewis Hamilton. De Mercedes-coureur verloor in de slotfase van de race de strijd om de wereldtitel, waarna hij niets meer van zich heeft laten horen. Tot er eind januari ineens een video verscheen van de Brit op Motorsport.tv . In de video wenste hij iedereen een gelukkig nieuwjaar, het is namelijk het Chinees nieuwjaar. De video leek de radiostilte te hebben doorbroken, maar dit is niet helemaal waar. Het blijkt namelijk om een opgenomen video te gaan die al twee maanden eerder is gemaakt. De video was vóór de GP van Abu Dhabi opgenomen, zo heeft Mercedes bevestigd aan RacingNews365 .

Toekomst Hamilton nog altijd niet duidelijk

Het is tot op heden nog niet duidelijk of Hamilton komend F1-seizoen op de grid verschijnt. Mocht hij de knoop door moeten hakken over de keuze of hij stopt of 'gewoon' doorgaat met racen, dan moet hij dat snel doen: op 23 februari beginnen de testdagen in Barcelona en zal hij achter het stuur moeten kruipen van de W13, tenzij hij een punt zet achter zijn F1-carrière of een tussenjaar neemt.

Viaplay
x
Breaking Officieel: Newey vertrekt bij Red Bull Racing