Hamilton en Vettel samen in persconferentie, Verstappen ook aanwezig

06 jul. 2017 09:58 Ruud Dimmers 0 reacties
Sebastian Vettel en Lewis Hamilton zijn beide te gast tijdens de FIA persconferentie voor de GP van Oostenrijk. Na hun incident en controverse in Baku zijn alle ogen gericht op dit tweetal. Max Verstappen is ook aanwezig, maar zit in de tweede groep.

Krijgen we vuurwerk tussen Hamilton en Vettel? Of spelen ze mooi weer?

Grote vraag is of de beide titelkandidaten de messen nog verder slijpen, of dat het een gezapige bedoeling wordt. Na afloop van de race in Baku en in de dagen erna was Hamilton duidelijk in zijn bewoordingen. Hij was niet te spreken over de actie van Vettel. Zo noemde hij het gedrag een slecht voorbeeld en een wereldkampioen onwaardig.

Sebastian Vettel op zijn beurt waste zijn handen in onschuld en bood pas ruim een week later zijn excuses aan. Volgens critici alleen om een straf te ontlopen.

Max Verstappen zit niet met dit duo aan tafel, maar in de tweede groep met Carlos Sainz en Felipe Massa. De Red Bull-coureur is veelbesproken vanwege zijn sterke optredens en uitvalbeurten. Na afloop van de GP van Baku verliet de Nederlander het circuit en stond hij de media niet meer te woord. 

Op de Red Bull Ring zal het team er alles aan gelegen zijn om Max Verstappen een goede auto te geven. De thuisrace van het team mag wat ons betreft wel opgeleukt worden met een mooi podium.

De persconferentie begint vanmiddag om 15:00, met in de eerste groep Hamilton, Vettel en Magnussen. Vervolgens is het de beurt aan Verstappen, Sainz en Massa rond 15:25.

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen