© Mercedes

Nieuwsoverzicht

Hamilton: 'Ferrari is nog steeds favoriet voor de titel'

30 mei 2018 17:35 Koen Bakker 0 reacties
Lewis Hamilton is viervoudig wereldkampioen en won drie van deze titels in de afgelopen vier jaar bij Mercedes. Dit seizoen gaat de Brit weer aan de leiding, maar domineert hij niet langer. Hamilton voorziet een gevecht tussen drie coureurs voor de wereldtitel.

Hamilton ziet Vettel en Ricciardo als gevaarlijkste concurrenten

Het Formule 1-seizoen 2018 is zes races onderweg en Lewis Hamilton gaat aan de leiding in het WK, voor Sebastian Vettel en Daniel Ricciardo. Hamilton ziet zichzelf niet als de grote favoriet, maar vindt dat Ferrari de aangewezen titelkandidaat is en legt de druk dan ook volledig bij de Italiaanse renstal. "Ferrari is het sterkst," concludeert de Brit.

"De Ferrari van dit seizoen is erg sterk. Ze hebben het een aantal keer laten liggen en toen hebben wij toe kunnen slaan. Ik denk echter dat Ferrari er nog altijd het beste voor staat."

Als naaste concurrenten voor de titel noemt Hamilton logischerwijs nummer twee Sebastian Vettel en nummer drie Daniel Ricciardo. In Canada komt dit misschien wel tot uiting volgens de Brit. 

"Red Bull krijgt een verbeterde Renault-motor en we zijn benieuwd wat dat op gaat leveren. Ik hoop dat we in Canada een mooi driekoppig gevecht en een prachtige race krijgen. De strijd dit seizoen is de grootste uitdaging die we ooit hebben gehad."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen