Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton grinnikt om 'droomresultaat' Verstappen: "Moet het geweldig gedaan hebben"

Lewis Hamilton won de Grand Prix van Rusland, maar zag naast hem op het podium toch weer die vermaledijde Max Verstappen staan. Dat zag hij niet helemaal aankomen: "Hij moet het werkelijk geweldig hebben gedaan."

Hamilton win Russia
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Met nog tien ronden te gaan zag het er niet naar uit dat Max Verstappen op het podium terecht zou komen. Regen echter bood uitkomst en door vroeg te wisselen naar intermediates haalde Verstappen een hoop mannen in. Dat hij uiteindelijk P2 voor zich zou opeisen, moet Hamilton enigszins verbaasd hebben.

Daar naar gevraagd, klinkt een sportief lachje uit de mond van Hamilton: "Hij moet het geweldig gedaan hebben om zich zo van achteren naar voren op te werken, dus er wacht ons een zware taak."

Max Verstappen gaf aan dat hij zeer gelukkig is met de tweede plaats, te meer omdat hij daar niet meer op had durven hopen toen hij vanochtend opstond, maar daarvoor al gaf Hamilton aan dat Verstappen niet te klagen had.

"Uiteindelijk kan ik niet beïnvloeden wie er achter mij finishen. Dit is natuurlijk een droomresultaat voor Max, maar evengoed ben ik dankbaar voor de punten die ik zelf heb gewonnen", zo besluit Hamilton, opnieuw al grinnikend.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Rusland 2021 RN365 Nieuwsdossier

42 reacties

Viaplay

Unibet
x
Verrast Newey onthult de sleutel tot het Red Bull-succes