Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Hamilton kritisch op 'oneerlijk' Red Bull: "Gasly verdient nieuwe kans"

Lewis Hamilton prijst zijn kameraad Pierre Gasly. De Mercedes-coureur denkt dat het optreden van de Fransman zal steken bij Red Bull, het team dat wat hem betreft nu in actie moet komen.

Lewis Hamilton was natuurlijk niet tevreden met het optreden van hemzelf en van Mercedes tijdens de Grand Prix van Italië, maar hij was vol lof over Pierre Gasly. De Fransman is in het verleden niet juist behandeld door Red Bull, zo meent de Mercedes-coureur ten overstaan van onder andere RacingNews365.

"Ik denk dat hij niet helemaal eerlijk is behandeld toen hij werd teruggezet naar Toro Rosso. Dat is voor een coureur nooit makkelijk, dus ik had met hem te doen. Om vervolgens zijn zelfvertrouwen weer op te bouwen in een minder snelle omgeving en om weer echt goede prestaties neer te zetten, is niet eenvoudig. Dat hij vervolgens zelfs wint, vind ik zeer indrukwekkend."

Als het aan Hamilton ligt verspilt Red Bull niet veel tijd om de Fransman opnieuw aan te nemen als teamgenoot van Max Verstappen, dat is althans waar hij naar lijkt te hinten: "Hij verdient dit succes en ik hoop dat het hem kansen biedt om een volgende stap te maken. Hij heeft het team dat hem gedegradeerd heeft verslagen en dat zal het team van Red Bull zeker pijn doen."

Met medewerking van Dieter Rencken.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

72 reacties

Viaplay

Unibet
x
Max Verstappen De dag waar de F1-kampioen een jaar lang naartoe heeft gewerkt