Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton heeft duidelijk standpunt in Crashgate-rel en F1-titels 2008 en 2021

Lewis Hamilton wil niet meer bezig zijn met de Formule 1-kampioenschappen van het verleden, daar is hij nogmaals heel duidelijk over.

Hamilton Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Of het nou om het veranderen van de uitslag van het Formule 1-kampioenschap van 2021 of die van 2008 gaat: Lewis Hamilton heeft beide kampioenschappen achter zich gelaten en wil er niet meer mee bezig zijn. Onlangs vroeg het advocatenteam van Felipe Massa nog om 'hulp' van Hamilton door Massa te steunen, maar dat zal dus uitblijven.

Niet zo gek ook, want welke F1-kampioen zou vrijwillig meewerken aan het weggeven van een van zijn titels? Hulp van Hamilton of niet: de advocaten van Massa hebben een eerste juridische stap gezet in het krijgen van de wereldtitel van 2008, het jaar waarin Crashgate plaatsvond. Er zouden verzoeken zijn gestuurd om alle relevante documenten van dat jaar te bewaren.

"Ik denk niet dat iemand met ons contact heeft geweest", zegt Hamilton in Singapore tegen de aanwezige media, waaronder RacingNews365. Hij wijst hierbij naar zijn eerdere uitspraken over het onderwerp: "Mijn gedachten zijn niet veranderend sinds de laatste keer dat hiernaar werd gevraagd. Ik focus me niet op vijftien jaar geleden of op drie jaar geleden."

"De focus ligt op nu. Ik wil mijn team helpen opbouwen om weer kampioenschappen te kunnen winnen in de toekomst", aldus de zevenvoudig Formule 1-kampioen.

Voorspel en win

Visual voorspelgame 2023

Wie wint de Grand Prix van Singapore 2023?

Speel mee en maak kans op een prachtige Max Verstappen drivers cap!

Speel mee

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Singapore 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen vindt vertrek Newey niet onoverkomelijk voor Red Bull