Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton heeft duidelijk standpunt in Crashgate-rel en F1-titels 2008 en 2021

Lewis Hamilton wil niet meer bezig zijn met de Formule 1-kampioenschappen van het verleden, daar is hij nogmaals heel duidelijk over.

Hamilton Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Of het nou om het veranderen van de uitslag van het Formule 1-kampioenschap van 2021 of die van 2008 gaat: Lewis Hamilton heeft beide kampioenschappen achter zich gelaten en wil er niet meer mee bezig zijn. Onlangs vroeg het advocatenteam van Felipe Massa nog om 'hulp' van Hamilton door Massa te steunen, maar dat zal dus uitblijven.

Niet zo gek ook, want welke F1-kampioen zou vrijwillig meewerken aan het weggeven van een van zijn titels? Hulp van Hamilton of niet: de advocaten van Massa hebben een eerste juridische stap gezet in het krijgen van de wereldtitel van 2008, het jaar waarin Crashgate plaatsvond. Er zouden verzoeken zijn gestuurd om alle relevante documenten van dat jaar te bewaren.

"Ik denk niet dat iemand met ons contact heeft geweest", zegt Hamilton in Singapore tegen de aanwezige media, waaronder RacingNews365. Hij wijst hierbij naar zijn eerdere uitspraken over het onderwerp: "Mijn gedachten zijn niet veranderend sinds de laatste keer dat hiernaar werd gevraagd. Ik focus me niet op vijftien jaar geleden of op drie jaar geleden."

"De focus ligt op nu. Ik wil mijn team helpen opbouwen om weer kampioenschappen te kunnen winnen in de toekomst", aldus de zevenvoudig Formule 1-kampioen.

Visual voorspelgame 2023

Wie wint de Grand Prix van Singapore 2023?

Speel mee en maak kans op een prachtige Max Verstappen drivers cap!

Speel mee

Max Verstappen zag zijn imposante zegereeks doorbroken worden vorige week, maar slaat hij direct terug tijdens de GP van Japan? De Nederlander is wederom de grote favoriet! Zet dit weekend € 10 in en ontvang maar liefst € 50 aan free bets bij Unibet !

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Claim nu jouw free bets
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Singapore 2023 RN365 Nieuwsdossier

18 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking FIA voert na chaos en Verstappen-onderzoek oude regel terug in