Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton hervat training met personal trainer

Lewis Hamilton heeft nog altijd niet woordelijk bevestigd dat hij terugkeert in de Formule 1, maar het feit dat hij zijn trainingen weer op lijkt te hebben gepakt samen met zijn personal trainer Angela Cullen, kan veelzeggend zijn.

Het was op zaterdagavond dat Lewis Hamilton op social media na bijna twee maanden stilte weer van zich liet horen. Hij was 'weg', maar nu dus weer 'terug'. Of hij daarmee terug in de Formule 1 of terug op enkel social media bedoelde, liet hij daarbij in midden. Sindsdien bleven de Instagram-story's binnendruppelen alsof die social media-stop nooit had bestaan. Op de vroege maandagmorgen deelde hij videobeelden dat hij aan het hardlopen was in Londen, dat terwijl hij gisteren nog in New York verbleef.

Hamilton traint niet alleen

Hij rent echter niet alleen, want hij wordt vergezeld door zijn personal trainer Angela Cullen. Het bijschrift 'back at it' suggereert dat hij met aangescherpte focus zijn trainingsregime weer heeft opgepakt. Op dit moment wijst niets er nog op dat hij niet terug zal keren in de Formule 1. Bekijk de beelden hieronder.

CZqvuUIDTMr

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RacingNews365 (@racingnews365)

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"