Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton hoopt op gevecht met Max Verstappen om de titel

Viervoudig wereldkampioen Lewis Hamilton sleepte in Mexico zijn vierde wereldtitel binnen, maar zag ook direct wie hem in de toekomst van de titel af kan houden. Max Verstappen triomfeerde oppermachtig in Mexico en Hamilton kijkt er dan ook naar uit om in de toekomst te strijden om de titel met Verstappen.

Hamilton streed direct na de start nog met Sebastian Vettel en Max Verstappen om de leiding in de wedstrijd, maar moest die strijd staken nadat hij een lekke band opliep door toedoen van Vettel. Daarna moest hij zichzelf een weg banen door het veld, terwijl Verstappen cruisend aan de leiding ging en Hamilton zelfs op een ronde achterstand wist te zetten. "Ik denk dat Max een coureur is met uitzonderlijke kwaliteiten" , was Hamilton dan ook vol lof over Verstappen. "Hij reed een fantastische wedstrijd en zijn start was exceptioneel."

"Ik keek er naar uit om met hem te vechten om de overwinning, maar dat lukte helaas niet" , vervolgt Hamilton. "Maar ik hoop dat ze volgend jaar een betere motor hebben en mee kunnen strijden om de titel." "Dat is ook goed voor de sport. Max is een toekomstig wereldkampioen en hij wordt steeds sterker naarmate hij meer ervaring heeft. Ik kijk er naar uit om met Max te strijden om de titel. " , blikt Hamilton alvast vooruit op volgend seizoen.

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'