Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton hoopt op titelgevecht met Verstappen

Als het aan Lewis Hamilton ligt wordt het titelgevecht dit Formule 1-seizoen spannender dan ooit te voren. De Brit veroverde zijn vierde wereldtitel in vijf jaar tijd in 2018, maar hoopt op meer tegenstand in het nieuwe seizoen.

In de eerste helft van vorig seizoen ging de strijd tussen Sebastian Vettel en Lewis Hamilton. Na de zomerstop wist ook Max Verstappen zich in zijn Red Bull te mengen in de gevechten voor de overwinning. Als het aan Hamilton ligt krijgt dit gevecht in 2019 een vervolg.

"Ik denk dat het een gevecht wordt tussen Vettel als mijn belangrijkste concurrent, met Bottas aan mijn zijde en Red Bull... Ze hebben er de auto voor en waren erg sterk aan het einde van vorig seizoen." "Ze verschijnen aan de start met een nieuwe motor dit seizoen. Zal deze net zo goed zijn als die van ons? Ik hoop van wel, want het zou fantastisch zijn als Red Bull zich iedere race met ons kan meten", laat de Brit op de officiële F1-site optekenen. Los van het tekort aan motorvermogen zag Hamilton in 2018 nog een ander punt van aandacht voor het team van Verstappen. "Ze moeten hun betrouwbaarheid verbeteren, dat was de achilleshiel van ze vorig seizoen. Er zijn dus diverse verbeterpunten, maar ik wens ze het beste toe."

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"