© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Hamilton in Duitsland onder de indruk van Ferrari en Red Bull

20 jul. 2018 18:26 René Oudman 0 reacties
Zoals vrijwel altijd liet Lewis Hamilton zich gelden in de top zes: de Brit besloot de eerste dag voor de Grand Prix van Duitsland uiteindelijk op de tweede plaats. De Britse Mercedes-coureur noemde concurrenten Ferrari en Red Bull 'sterk' en houdt zijn eigen, slechte starts van de afgelopen wedstrijden in het achterhoofd.

"We hebben vandaag flink moeten zweten!", lacht Hamilton na afloop van de vrijdagtrainingen op de Hockenheimring, die werden afgewerkt onder bijzonder hoge temperaturen. "Ondanks dat het een kort baantje is, zijn er genoeg valkuilen. Dit circuit is technisch veeleisend", zegt de 33-jarige, die de tweede vrije training op een paar honderdsten van leider Max Verstappen besloot op P2.

"Wat betreft het programma: we hebben alles naar wens uitgevoerd en weten datgene wat wij willen weten omtrent de banden. Ze hebben het goed gehouden. Waar we ook aan werken, zijn onze starts", blikt Hamilton terug op het aantal proefstarts dat hij aan het einde van de pitstraat maakte.

"Ferrari en Red Bull hebben hun huiswerk gedaan en ik verwacht dat het tussen ons en die twee teams zal gaan. We zullen gas moeten blijven geven om de toonaangevende factor te blijven."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen