Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton: "Invloed van feedback coureurs is minimaal"

Mercedes verscheen dinsdag op het circuit met een flink veranderde wagen. Het team had vorige week al aangekondigd dat het deze week met een aantal updates zou komen. Lewis Hamilton gaf eerder al aan dat Mercedes die updates hard nodig heeft.

"Het is moeilijk in te schatten hoeveel we achterlopen op het team van Ferrari", begint Lewis Hamilton zijn verhaal in gesprek met Autosprint . "Het team komt met een aantal updates die hard nodig zullen zijn om een stap voorwaarts te maken." "Ik ben er echter van overtuigd dat we gedurende het seizoen steeds beter worden. We hebben de beste analisten en engineers in ons team en zij zullen ervoor zorgen dat onze wagen optimaal zal presteren. Die analisten zijn tegenwoordig hard nodig omdat de invloed van de feedback van de coureurs in deze tijden nog maar minimaal is", aldus de vijfvoudig wereldkampioen.

De Brit gaf daarnaast aan dat de auto qua rijgedrag niet veel is veranderd ten opzichte van het afgelopen seizoen: 'De W10 is voor mijn gevoel niet anders ten opzichte van de wagen van het afgelopen seizoen. Je merkt tijdens het rijden nauwelijks verschil tussen beide wagens." Met medewerking van Aaron Deckers.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"