© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Hamilton: 'Kan van alles gebeuren met Verstappen naast Vettel'

16 sep. 2017 19:41 Rik Alkema 0 reacties
'Het wordt een eenzame race morgen'. Normaal gesproken is het de uitspraak van Max Verstappen dit seizoen, als hij zich op P5 heeft gekwalificeerd. Maar deze keer kwam de uitspraak van de leider in het kampioenschap, Lewis Hamilton. De Brit vreest een saaie race, aangezien Mercedes Red Bull en Ferrari niet kan volgen.

Lewis Hamilton bang voor saaie race in Singapore

Het is lang geleden voor Lewis Hamilton dat hij zich moest schikken in een bijrol tijdens de kwalificatie. In Singapore was het vooral Red Bull dat de klok sloeg, samen met Sebastian Vettel. Hamilton noteerde slechts de vijfde tijd, op zo'n zeven tiende van Vettel.

De chagrijnige Hamilton toonde zich na afloop van de kwalificatie van zijn slechtste kant, door zich als een slechte verliezer op te stellen. 

"Vettel heeft Verstappen naast zich, dus er kan van alles gebeuren", haalde Hamilton uit naar Verstappen, die in Hongarije zijn teamgenoot aantikte.

Volgens Hamilton zit er niet meer in voor Mercedes dan zich schikken in een bijrol. Het team is domweg te langzaam om te strijden voor de overwinning.

"Dit is waar we horen te staan. Ik heb alles uit de wagen geperst, maar meer kon ik er niet uit halen. Dit circuit past niet bij onze wagen", is de nuchtere conclusie van Hamilton.

Morgen hoopt Hamilton nog wat te kunnen verrichten bij de start, maar daarna zal het een eenzame race worden verwacht Hamilton.

"Het zou helpen als ik Raikkonen kan pakken bij de start. Daarna vrees ik voor een eenzame race, aangezien Red Bull en Ferrari een betere racesnelheid hebben", besluit Hamilton.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen