Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton krijgt 'aanbod' uit onverwachte hoek: "Houden een stoeltje voor hem vrij"

Lewis Hamilton rijdt in 2021 weer voor Mercedes, maar daarna is hij opnieuw een vrij man. Dat is de racewereld niet ontgaan. Sterker nog, Hamilton heeft zijn eerste aanbieding voor 2022 al binnen.

Hamilton
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Deze week maakte Mercedes wereldkundig dat men in 2021 verdergaat met Lewis Hamilton, zijn het voor maar één jaar. Mocht Mercedes ook in 2022 vast willen houden aan de recordkampioen, dan moeten ze er snel bij zijn. Er zijn kapers op de kust.

Zo doet het nieuwe WEC-team Glickenhaus het tenminste voorkomen. In 2021 rijdt Gustavo Menezes voor dat team, om in 2022 over te stappen naar WEC-herintreder Peugeot. Als het op social media gaat over het hoe een waarom van de eenjarige deal van Menezes, reageert Glickenhaus gevat: "We willen een stoeltje vrijhouden voor Lewis Hamilton voor het geval hij besluit ons te komen versterken."

Alles is natuurlijk met een knipoog bedoeld. Glickenhaus flirtte eerder ook al openlijk met een andere Formule 1-grootheid. Toen duidelijk werd dat Ferrari geen gebruikt meer wenste te maken van de diensten van Sebastian Vettel, was Glickenhaus er als de kippen bij om hem een stoeltje aan te bieden.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Opgehelderd Team Redline verklaart 'onzichtbare' crash Verstappen