Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton krijgt schijnwerpers op zich gericht met bijzonder radiobericht

Lewis Hamilton kende geen vlekkeloze vrijdag op 'zijn' geliefde Silverstone. De Brit baarde opzien met een bijzonder radiobericht, al is hij na afloop gematigd optimistisch.

Hamilton Silverstone FP2
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lewis Hamilton kende twee lastige vrije trainingen in Groot-Brittannië. De thuisrijder moest het in de representatieve tweede oefensessie met de zesde tijd doen en gaf meer dan een halve seconde toe op Lando Norris. En dat terwijl Mercedes langzaam het gat lijkt te dichten richting Red Bull en McLaren.

Het was echter niet het meest bijzondere moment van Hamilton. Op een vraag van het team over de omstandigheden reageerde hij als volgt: "The track is fine, I'm just slow." Optimistisch klinkt dat niet, maar na afloop ontkent Hamilton dat hij een slechte dag had.

"De auto voelde prima aan", stelt Hamilton als hij van F1TV de vraag krijgt of de snelheid niet echt aanwezig was. "Het was gewoon goed, maar we waren niet zo snel als de coureurs die voor ons staan, denk bijvoorbeeld aan de McLarens."

De zevenvoudig wereldkampioen ontkent ook dat Mercedes updates bij zich heeft, terwijl de Zilverpijlen zelf aangeven dat dat wel het geval is. "We hebben geen updates meegenomen, alleen wat kleine aanpassingen. Maar elke keer als we wat nieuws op de auto zetten, is dat een stap in de goede richting. De anderen brengen echter ook updates en we stonden er nog steeds zes tienden achter in de tweede vrije training. Ik weet niet of dat representatief is, maar we hebben nog wat werk te doen."

Ook interessant:

Win gouden tickets voor GP België!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op gouden tickets!

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen reageert op uitspraken Russell over rijstijl