Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton lacht om uitspraken Verstappen: "Max staat zo ver voor!"

Max Verstappen riep na de dramatisch verlopen Grand Prix van Italië dat de beide wereldtitels onrealistisch zijn voor Red Bull. Lewis Hamilton moet lachen om die uitspraak.

Hamilton Baku
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Na de Grand Prix van Italië gingen alle alarmbellen af bij Max Verstappen en Red Bull. De Nederlander gleed het gehele weekend alle kanten op en kwam op een magere zesde plaats over de streep. Het maakt dat de voorsprong van Red Bull op McLaren in het constructeurskampioenschap is geslonken tot acht punten, terwijl Lando Norris nog 62 punten moet goedmaken op Verstappen in het rijderskampioenschap.

Verstappen was na de race zodanig teleurgesteld dat hij stelde dat de beide wereldtitels onrealistisch zijn voor Red Bull. Wanneer Lewis Hamilton in Azerbeidzjan met die uitspraken wordt geconfronteerd, moet hij hard lachen.

"Wat heeft Max gezegd?", aldus Hamilton tegenover onder meer RacingNews365. "Dat is zijn mening. Het is uiteraard zo dat hij zich op dat moment zo voelt, maar Max staat zo ver voor in het kampioenschap!"

Hamilton is wel blij dat de Formule 1 momenteel zo onvoorspelbaar is. "Het is geweldig! Zo zou het moeten zijn. Het is uiteindelijk ook het doel en de reglementen worden daarop ingesteld, maar het pakt nooit uit zoals gedacht. We bevinden ons eindelijk in een periode met de verrassende wederopstanding van McLaren en Ferrari dat de overwinning pakte in de laatste race. Hopelijk blijft het constant zo doorgaan in de laatste acht races." 

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Hakkinen gelooft niet in 'toevallige' vormdip Red Bull