Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton lost eerste waarschuwingsschot in aanloop naar nieuw F1-seizoen

Lewis Hamilton heeft er zin in. De Brit zegt hongeriger dan ooit te zijn en opent de jacht op zijn achtste wereldtitel Formule 1.

Lewis Hamilton kende vorig jaar een baalseizoen, want voor het eerst sinds 2013 kon hij niet meestrijden om de Formule 1-wereldtitel. Mercedes sloeg de plank mis en de Brit wist niet het onmogelijke te doen en boven zijn materiaal uit te stijgen. In het nieuwe seizoen hoopt Mercedes de boel weer helemaal op de rit te krijgen en na zijn eerste seizoen ooit zonder overwinningen, gaat Hamilton nu weer hongeriger dan ooit op jacht naar zeges en natuurlijk de wereldtitel. Op Instagram laat dat hij in niet mis te verstane woorden weten als hij een verhaalt vertelt over zijn eerste kart. "Ik herinner me nog hoe opgetogen ik was toen ik mijn eerste kart in cadeaupapier in mijn woonkamer zag staan. Ik zag hem al staan voordat het eigenlijk mocht en moest verrast reageren toen mijn ouders me later bij hen riepen om het te openen. Ik liep zelfs de kamer binnen met mijn rug naar de kart toe en deed alsof ik geen flauw idee had", lacht hij.

Voorbestemd

Hamilton benadrukt dat het gevoel dat hij toen en tijdens zijn eerste meters in de kart kreeg, vandaag de dag nog steeds onverminderd aanwezig is. Vol honger gaat hij dit jaar opnieuw op jacht naar succes en eeuwige roem. Gaat hem dat lukken? "Vanaf het eerste moment dat ik erin mocht rijden, voelde ik me een met mijn kart. Ik wist dat het voorbestemd was, ik wist dat ik krachtig was. Krachtiger en hongeriger dan alle andere kinderen. Die honger was er vanaf dag een en die is er vandaag de dag nog steeds. Hongerig toen, nog veel hongeriger nu."

CoaEOQiOsS6

View this post on Instagram A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Viaplay
x
Live Sprintrace Formule 1 GP China 2024