Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton maakt test-comeback voor Mercedes

Nadat gisteren Valtteri Bottas gisteren het stuur van de Mercedes W09 uit 2018 ter hand nam, is het vandaag de beurt aan Lewis Hamilton. De wereldkampioen is terug op Engelse bodem en zal voor het eerst sinds de wintertestdagen in Barcelona een Formule 1-auto de sporen geven.

Mercedes is het eerste team dat aan het testen is geslagen na een lange coronapauze. Dat doen ze weliswaar met een twee jaar oude bolide, maar het geeft Valtteri Bottas en Lewis Hamilton de kans om weer even in het ritme te komen en de reflexen wakker te schudden voordat op in het weekend van 5 juli het Formule 1-geweld weer losbarst. Op dinsdag reed Valtteri Bottas zijn meters, vandaag (woensdag) is het de beurt aan Lewis Hamilton. Teambaas Toto Wolff is blij dat hij zijn coureurs weer om zich heen heeft en dat hij weer met zijn team op het circuit actief kan zijn: "We zijn eindelijk terug. Voor ons als racers is het geweldig om de auto weer in actie te zien en om de motor weer te horen', aldus Wolff, voordat hij het publiek bedankt. "Ik wil jullie bedanken voor de steun in de afgelopen maanden. We hebben jullie niet de show voor kunnen schotelen die we op hadden willen voeren. We racen ook de komende maanden zonder jullie als publiek naast de baan, maar we hebben jullie steun alsnog hard nodig. Hopelijk moedigen jullie ons via social media en voor de televisie aan."

1270417879083749379

DANKE ❤🙏 Eine kurze Nachricht von Toto für Euch alle! 👇 pic.twitter.com/rYk15nOdT3 — Mercedes-AMG F1 (@MercedesAMGF1) June 9, 2020

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi