Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Teleurgestelde Hamilton met handen in het haar: "We hebben alles geprobeerd!"

Lewis Hamilton kende een lastige vrijdag in Singapore. De Brit klaagde over onderstuur en moest het in de representatieve tweede vrije training met de elfde tijd doen. Het zorgt voor teleurstelling bij Hamilton, die er niets van begrijpt.

Hamilton Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het was niet de dag van Lewis Hamilton en Mercedes in Singapore. De W15 werkte niet naar behoren, met veel geklaag van de coureurs tot gevolg. Zo had Hamilton veelvuldig last van onderstuur en kwam hij niet verder dan de elfde plaats in de tweede vrije training, terwijl George Russell aan het einde van de oefensessie nog de muur in schoot. Hamilton begrijpt er van waarom Mercedes de snelheid niet heeft. De zevenvoudig wereldkampioen zegt veel aanpassingen te hebben doorgevoerd.

"Het was ontzettend lastig", stamelt Hamilton tegenover F1TV. "We hebben alles geprobeerd met de setup en niets werkte! We geven echt alles en dan kom je erachter dat je er een seconde achter staat. Ik snap er even helemaal niets van en weet niet waar het aan ligt."

Ook de veranderingen tussen de eerste en tweede vrije training mochten niet baten, deelt Hamilton. "Nee, we hebben veel geprobeerd, maar bereikten constant hetzelfde. Op dit moment is het niet mogelijk om Q3 te bereiken in de kwalificatie."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP Singapore Marko luidt Red Bull-noodklok: "Niets werkt bij Verstappen"