Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton: "Mijn agenda is voller dan die van andere F1-coureurs"

Lewis Hamilton is een drukbezet man. Zetelt hij niet in een Formule 1-auto, dan is het niks voor hem om rustig op de bank te zitten. Hij heeft zijn nevenactiviteiten naar eigen zeggen nodig om een nog betere coureur te worden.

Het is algemeen bekend dat Lewis Hamilton zich niet alleen op de Formule 1 focust. Zo laat hij zich vaak zien in de modewereld en oefent hij graag andere sporten uit. De afgelopen jaren kon de Brit de verschillende hobby’s feilloos combineren. Deze winter zagen we de vijfvoudig wereldkampioen motorrijden met Michael van der Mark en surfen met Kelly Slater. Tijdens een bezoek van het Mercedes-team aan het onderzoekscentrum van sponsor Petronas in Turijn, sprak Hamilton open over zijn andere bezigheden in het leven.

"Ik denk dat mijn uitstapjes naar andere sporten of zaken in het leven mij als coureur doen groeien. Zowel op mentaal als fysiek vlak leer ik veel bij wanneer ik andere sporten uitvoer. Zeker omdat ik ze uit kan voeren met beste atleten uit elke sport." "Dit jaar hoop ik me bijvoorbeeld aan American Football te wagen met Tom Brady en op de ranch van Valentino Rossi te kunnen gaan rijden. Daarnaast hoop ik ook nog eens op een MotoGP-machine mijn rondjes op het circuit te kunnen gaan maken!", aldus Hamilton. Met medewerking van Aaron Deckers.

Viaplay
x
GP Singapore Marko luidt Red Bull-noodklok: "Niets werkt bij Verstappen"