Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton: "Verstappen zal het nodige willen bewijzen met titelgevecht"

Het gevecht tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton wordt vaak op het scherpst van de snede uitgevochten. Maakt dat dat Lewis Hamilton verwacht dat het op enig moment tot brokken leidt?

Verstappen Hamilton Portugal
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

Na de eerste vier Formule 1 Grands Prix van 2021 waarin Lewis Hamilton en Max Verstappen elkaar een paar keer op een haar na raakten, zijn veel mensen het erover eens: op enig moment moet het toch wel een keer tot brokken leiden? Geconfronteerd door RacingNews365 met die stelling kan de Mercedes-coureur dat niet uitsluiten, al blijft het eerst lang stil en verschijnt er een grijns op het gezicht van Hamilton.

"Ik weet het niet. Ik denk dat ik tot op heden goed alle incidenten heb weten te voorkomen", aldus Hamilton. "Maar we hebben nog negentien races te gaan en misschien dat we elkaar daarin op enig moment raken. Maar ik hoop het niet."

"Maar het goede is dat er sprake is van een uitgebalanceerde hoeveelheid respect voor elkaar", vervolgt hij, om vervolgens aan te geven dat Verstappen ongetwijfeld anders in de race zal zitten dan hijzelf: "Hij zal misschien het gevoel hebben iets te moeten bewijzen, maar ik zit niet in datzelfde schuitje."

"Sowieso kijk ik misschien meer naar het grote plaatje, door de strijd als een marathon te beschouwen en niet zozeer als een sprint. Dat heeft er ook voor gezorgd dat ik bereikt heb wat ik heb bereikt. Dus ik zal op dezelfde voet verder gaan en er tegelijkertijd alles aan doen om te voorkomen dat we met elkaar in botsing komen."

Het voetbalseizoen wordt zaterdag afgesloten met de Champions League finale

Wie wint de Champions League finale: Inter Milan of Manchester City? Win bij Unibet 100x jouw inzet als jouw favoriet wint!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 100x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Monaco 2021 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking FIA en F1 willen actie ondernemen na noodkreet Verstappen