Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton moet vrezen voor straf na gevaarlijk incident

Lewis Hamilton moet naar de stewards na de tweede vrije training in Saoedi-Arabië. De Brit reed pontificaal in de weg van een van zijn F1-collega's.

Hamilton Saudi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lewis Hamilton zal na een gevaarlijk moment op moeten komen draven bij de stewards. Tijdens VT2 reed hij namelijk vol in de weg van Logan Sargeant. De Amerikaan was bezig aan een snelle ronde en zag opeens de Mercedes-coureur naar de racelijn sturen. Hamilton had niet in de gaten dat Sargeant eraan kwam en dat leidde tot een gevaarlijke situatie, zoals op de video hieronder is te zien.

Dat zag de wedstrijdleiding ook en zij hebben de zaak doorverwezen naar de stewards. Hamilton en Sargeant moeten om 19:30 uur Nederlandse tijd acte de présence geven in het kamertje van de stewards, waarna zij een oordeel zullen vellen. Wordt het een reprimande, of een straf voor de Brit?

Update: Hamilton komt weg met een waarschuwing.

Check hieronder de beelden.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden