© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Hamilton naar Ferrari? "Zeg nooit nooit"

06 nov. 2018 16:30 Jan van der Burgt 1 reacties
Als na 2020 het contract van Lewis Hamilton met Mercedes afloopt, is hij een vrij man. In Italië is dat voor sommigen reden om eens te fantaseren over een Ferrari-rode toekomst voor de succesvolste Britse Formule 1-coureur aller tijden.

Het vooraanstaande Italiaanse autosportmagazine Autosprint bindt de kat op het spek door Lewis Hamilton in Ferrari-rood tenue af te beelden op de cover van de nieuwste uitgave en vraagt de lezers middels een poll naar hun mening over ene mogelijke overstap: willen jullie Hamilton vanaf 2021 bij Ferrari zien, ja of nee? De man in kewstie doet in gesprek met datzelfde blad overigens weinig moeite om een Ferrari-switch uit te sluiten.

"Het klinkt me nu heel onwaarschijnlijk in de oren. Op dit moment is Mercedes mijn familie. Ik groeide met hen op, zelfs al in mijn McLaren-tijd. Op dit moment speel ik niet met de gedachte om van team te veranderen om te proberen ook daarmee te winnen, maar zeg nooit nooit", zo houdt Hamilton de deur naar Maranello op een kier.

Een overstap van Lewis Hamilton naar welk Formule 1-team dan ook kan op zijn vroegst pas in 2021 geschieden. Eerder dit jaar zette de nu vijfvoudig wereldkampioen zijn handtekening onder een contract dat hem ook in 2019 en 2020 aan Mercedes bindt.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen