Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

Hamilton neemt het op voor Vettel

Lewis Hamilton heeft het na de Grand Prix van Frankrijk opgenomen voor Sebastian Vettel. In zijn ogen maakte Vettel bij de start een fout die iedereen had kunnen maken.

Sebastian Vettel tikte bij de start van de GP van Frankrijk Valtteri Bottas achterstevoren, waarmee hij zijn eigen race en die van de Fin om zeep hielp. Toen journalisten Lewis Hamilton vroegen of hij verbaasd was over dit soort fouten op dit niveau, reageerde Hamilton fel:

"Ik ga hier niet eens op in. Ik weet waar jullie op uit zijn, maar dit was gewoon een race-incident. We stormen met zijn allen op hoge snelheid op die eerste bocht af en dan gaat er wel eens iets mis."

"We rijden met Formule 1-auto's en die lopen nu eenmaal niet op rails. We maken allemaal dit soort fouten en Sebastian Vettel maakt die niet meer dan ieder ander. We zijn coureurs, we zoeken de grens op, maar doen dat altijd op de meest veilige manier. En ja, soms gaat dat fout, maar wij zijn ook maar gewoon mensen."

Het is niet voor het eerst dat Sebastian Vettel en Lewis Hamilton openlijk voor elkaar op de bres springen. Eerder dit jaar nam Vettel het voor Hamilton op toen hij vol adrenaline Max Verstappen een 'dickhead' noemde. Het respect tussen de twee nam toe, nadat ze vorig jaar in Baku juist met elkaar clashten.

Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Domenicali Hoogste F1-baas doet een oproep aan Ferrari na vertrek Binotto