© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Hamilton: 'Nieuw contract nog voor Melbourne getekend'

23 feb. 2018 11:10 Arthur Wulms 0 reacties
In aanloop naar het nieuwe seizoen geeft Lewis Hamilton aan dat zijn contractverlening slechts een kwestie van tijd is. De Britse Formule 1 coureur wil nog jaren bij de renstal uit Brackley blijven.

Lewis Hamilton gaat verlengen bij Mercedes

Toen Lewis Hamilton in 2013 de overstap maakte van McLaren naar Mercedes was de Formule 1 paddock in shock. Destijds werd het gezien als een domme zet aangezien McLaren het betere team was. Nu vijf jaar later heeft de Brit 41 overwinningen en drie wereldtitels behaald met de Duitse autofabrikant. 

Er was een tijdje sprake van spanning binnen het team, maar met het vertrek van Nico Rosberg en de komst van Valtteri Bottas is de prettige sfeer terug. Hamilton won in de laatste vier seizoenen drie maal de titel.

''Toto weet dat ik de beste optie ben en dat ik geen beter team kan vinden. Dit zorgt voor een prettige situatie, we zijn namelijk op elkaar aangewezen. Het doel is om nog te verlengen voor de start van het seizoen.''

Hamilton is ervan overtuigd dat de samenwerking met Mercedes voor veel succes gaat zorgen. Zo sprak hij zich gisteren al uiterst positief uit over de nieuwe W09 van Mercedes. De viervoudig wereldkampioen claimt tevens nooit gesproken te hebben met andere teams. 

''In de zes jaar dat bij Mercedes werk heb ik nog nooit met andere teams gesproken. Dat geeft wel aan hoe toegewijd ik ben.''

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen