Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Hamilton ontvangt advies: "Wegwezen bij Mercedes!"

Het contract van zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton loopt eind dit jaar af bij Mercedes. De Brit krijgt een belangrijke tip van een oud Formule 1-teambaas: "Ga weg bij Mercedes!"

Lewis Hamilton
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Singapore GP Pte. Ltd

In de podcast 'Formula For Success' bespreken oud-teambaas Eddie Jordan en voormalig F1-coureur David Coulthard het wekelijkse Formule 1-nieuws. Dit keer heeft Eddie Jordan een bekentenis over George Russell: "Ik zeg het je eerlijk, ik zat er helemaal naast."

"Ik zag hem in een Williams rijden en ik dacht: gaan ze hem echt bij Mercedes tekenen? Maar hij heeft mij echt omver geblazen. Ik had nooit gedacht dat hij zou kunnen doen wat hij nu doet, hoe hij Lewis weet te verslaan."

Mojo

Dit leidt volgens Jordan wel tot een probleem voor zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton: "Ik ben bang dat hij zijn mojo ergens anders moet gaan vinden. Hij moet gewoon weg daar bij Mercedes, net zoals hij heeft gedaan bij McLaren. Wegwezen bij Mercedes, Lewis. Het is tijd dat je jezelf opnieuw uitvindt ergens anders."

David Coulthard reageert hier laconiek op: "Dit is de eerste keer dat je toegegeven hebt dat je fout zit!"

Ook interessant:

Mercedes hoopt op wonderwapen in strijd met Verstappen

Deze week in de RN365 F1-podcast speciale aandacht voor de GP in Imola, de kansen van Verstappen aldaar en de grote aanstaande update voor de Mercedes-bolide. Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk praten je bij. Beluister 'm hieronder.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Emilia-Romagna 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Opmerkelijk McLaren-junior paar uur na aankondiging geschorst