Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Sebastian Vettel

Hamilton in de bres voor Vettel: "Ook viervoudig wereldkampioenen maken fouten"

Sebastian Vettel is gespind in vier van de laatste tien verreden Formule 1 Grands Prix. Volgens Lewis Hamilton kan dat echter de besten overkomen.

Hamilton Bahrein 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

"Het is niet zo dat omdat je viervoudig wereldkampioen bent je geen slechte weekenden meer kan of mag hebben", zo laat Lewis Hamilton na de Grand Prix van Bahrein optekenen, waarmee hij het opneemt voor Sebastian Vettel.

"Het overkomt ons allemaal. In het geval van Sebastian wegen die foutjes bovendien totaal niet op tegen de indrukwekkende erelijst die hij daar tegenover kan stellen. Het zijn slechts hele kleine smetjes op zijn status als groot Formule 1-coureur."

Vettel spinde op het Bahrain International Circuit in een direct gevecht met Hamilton. De regerend wereldkampioen kan alleen maar gissen waarom dat gebeurde.

"Ik heb de herhalingen bekeken en het is duidelijk dat we elkaar niet raakten. Ik weet echter wel dat er op dat punt heel veel wind stond, maar of dat er iets mee te maken heeft, geen idee. Ik weet wel dat Sebastian een groot sportman is en dat hij sterker terugkomt."

Fotoalbum

Rapportcijfers Formule 1-coureurs na Grand Prix Bahrein 2019

Nadat Mercedes 2019 opende met een dubbelzege op het semi-stratencircuit in Melbourne, gingen de zilverpijlen ook in Bahrein met een een-tweetje aan de haal. Deze dubbel had echter behoorlijk wat meer voeten in de aarde. RacingNews365 deelt als vanouds de rapportcijfers uit.

Bekijk het album
RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Honda F1 Naam Honda keert eenmalig terug in de Formule 1