© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Hamilton: 'Racepace Red Bull indrukwekkend'

13 apr. 2018 13:13 Jan van der Burgt 1 reacties
Lewis Hamilton ziet in Red Bull na de eerste vrije trainingen een geduchte concurrent voor de zondag. De Brit is onder de indruk van de racepace van de RB14.

'Morgen willen we er staan'

"Ferrari oogt opnieuw behoorlijk snel, maar ook Red Bull lijkt met name in de long runs erg sterk", zo laat Hamilton aan het eind van de vrijdag optekenen.

Ook over zijn eigen optreden is Lewis Hamilton niet ontevreden. Hij noteerde immers tot twee keer toe de snelste tijd en werkte het volledige programma voor de vrijdag af.

"Het was een goede dag. We hebben gedaan wat wilden doen en hebben een goed beeld gekregen van welke kant we op willen. Qua snlheid zijn de banden behoorlijk gelijk aan elkaar, evenals de drie topteams."

"De balans van de auto voelt goed", vervolgt Hamilton. "We hebben heus nog wel wat werk te doen, maar dat is om de puntjes op de i te zetten."

Lewis Hamilton kijkt ernaar uit om de kwalificatie te laten zien wat Mercedes waard is:

"Ik heb afgelopen week iedereen een berichtje gestuurd dat we echt alles moeten geven in China. De poleposition is waar we op inzetten en hoewel dit één van de betere circuits is om in te halen, is de poleposition gewoon ontzettend belangrijk."

Mocht het regenen gedurende de kwalificatie, dan zou Lewis Hamilton dat alleen maar toejuichen: "Het Shanghai International Circuit is een hartstikke leuk circuit in natte omstandigheden."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen