Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton reageert op langverwachte Mercedes-update: "Ongelooflijk"

Eindelijk is 'ie daar: de nieuwe Mercedes-update. Lewis Hamilton is er blij mee en bedankt zijn team.

Hamilton Bahrain GP 2023 Friday Mercedes
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages
Dit weekend rijden Lewis Hamilton en George Russell met een geüpdatete Mercedes-bolide. De W14 ziet er heel anders uit dan drie weken geleden in Miami het geval was, tot opluchting van zevenvoudig kampioen Hamilton. Hij hoopt dat het voor een stap vooruit zorgt.

"Het wordt lastig om een conclusie te trekken aan de hand van dit circuit, maar ik hoop dat het ervoor zorgt dat we wat dichter vooraan het veld staan. Ik denk niet dat we gaan vechten om de overwinning, per se, maar hopelijk kunnen we wel tegenstand bieden."

Nieuw concept

Mercedes is afgestapt van haar eigen 'zero sidepod' concept, tot vreugde van Hamilton. "Vorig jaar waren we een beetje verloren, want we wisten niet hoe we onze problemen op moesten lossen. Nu heeft het team een soort stip aan de horizon: ze weten waar ze naar toe moeten en hoe we daar moeten komen."

Hamilton is zijn team dan ook enorm dankbaar. "De hoeveelheid werk die we erin hebben gestopt, is ongelooflijk. Ik ben heel, heel dankbaar voor het harde werk dat het team heeft geleverd. Ik heb zo enorm veel zin om in de auto te springen en de veranderingen te voelen. Hopelijk zorgt het ervoor dat we nu de juiste weg in slaan, progressie kunnen boeken en de jongens voor ons bij kunnen halen."

En aan de honger van Lewis en zijn team, zal het volgens de Brit zeker niet liggen. "De sport groeit en er voegen zich steeds meer mensen bij ons team. Vele mensen in ons team hebben al veel succes gekend in het verleden, maar er zijn ook genoeg mensen die nog geen succes hebben gekend. Zij zijn super hongerig. Als ik terug naar de fabriek ga en zie hoe hard zij werken, dan geeft mij dat ook veel vertrouwen."
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Monaco 2023 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Analyse Vrees Verstappen komt uit: wat betekent het vertrek van Marshall voor Red Bull?