Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton reageert op plaagstoot Marko: "Ik bepaal wanneer het klaar is"

Lewis Hamilton is niet van plan om zomaar zijn racehelm aan de wilgen te hangen nu het wat minder gaat. De Mercedes-coureur laat van zich horen na enkele opmerkingen vanuit het Red Bull-kamp.

Na een desastreus raceweekend voor Lewis Hamilton kon Helmut Marko het niet laten om een plaagstootje uit te delen richting de zevenvoudig kampioen. Misschien was het einde van het Formule 1-seizoen 2021 toch het goede moment voor Lewis geweest om te stoppen, zo lachte de Red Bull-adviseur na afloop van de Grand Prix van Emilia-Romagna.

Hamilton: "Ik bepaal wanneer het klaar is"

De Mercedes-coureur is in ieder geval niet van plan om dat te laten bepalen door iemand anders. Nadat Britse media de afgelopen dagen uitgebreid berichtten over de uitspraken van Marko, voelde Hamilton zich geneigd om indirect te reageren via zijn persoonlijke Instagram-pagina. "Ik werk aan mijn meesterwerk. Ik ben degene die bepaalt wanneer het klaar is", zo valt te lezen onder de post waarop hij poseert tussen Formule 1-banden in de Mercedes-garage staat. In gesprek met onder meer RacingNews365 liet Hamilton ook al doorschemeren zich voorlopig gewoon aan zijn contract te houden. "We moeten hard blijven werken en hoopvol blijven", zo doelt hij op de problemen van Mercedes. "Tegelijkertijd moeten we realistisch zijn over de positie waarin we ons momenteel bevinden en er voor zorgen dat we volgend jaar niet in hetzelfde parket zitten", aldus de Brit.

Cc3dFqwpQw9

View this post on Instagram A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Viaplay
x
Max Marko: "Er zal nooit meer een Verstappen komen"