Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Helmut Marko

Hamilton reageert op plaagstoot Marko: "Ik bepaal wanneer het klaar is"

Lewis Hamilton is niet van plan om zomaar zijn racehelm aan de wilgen te hangen nu het wat minder gaat. De Mercedes-coureur laat van zich horen na enkele opmerkingen vanuit het Red Bull-kamp.

Hamilton Saudi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Na een desastreus raceweekend voor Lewis Hamilton kon Helmut Marko het niet laten om een plaagstootje uit te delen richting de zevenvoudig kampioen. Misschien was het einde van het Formule 1-seizoen 2021 toch het goede moment voor Lewis geweest om te stoppen, zo lachte de Red Bull-adviseur na afloop van de Grand Prix van Emilia-Romagna.

Hamilton: "Ik bepaal wanneer het klaar is"

De Mercedes-coureur is in ieder geval niet van plan om dat te laten bepalen door iemand anders. Nadat Britse media de afgelopen dagen uitgebreid berichtten over de uitspraken van Marko, voelde Hamilton zich geneigd om indirect te reageren via zijn persoonlijke Instagram-pagina.

"Ik werk aan mijn meesterwerk. Ik ben degene die bepaalt wanneer het klaar is", zo valt te lezen onder de post waarop hij poseert tussen Formule 1-banden in de Mercedes-garage staat.

In gesprek met onder meer RacingNews365 liet Hamilton ook al doorschemeren zich voorlopig gewoon aan zijn contract te houden. "We moeten hard blijven werken en hoopvol blijven", zo doelt hij op de problemen van Mercedes. "Tegelijkertijd moeten we realistisch zijn over de positie waarin we ons momenteel bevinden en er voor zorgen dat we volgend jaar niet in hetzelfde parket zitten", aldus de Brit.

Ook interessant:

Video: De meest bizarre FIA-boetes uitgedeeld aan Verstappen en collega's

Van 50.000 euro voor het aanraken van een achtervleugel tot 100 miljoen dollar voor het bespioneren van een ander team. Door de jaren heen hebben we in de Formule 1 de meest bizarre boetes gezien. In de onderstaande video bespreken we de meest bijzondere prenten uitgedeeld in F1.

29 reacties

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Formule 1-podcast Nog volop werk aan de winkel voor Verstappen en Red Bull