Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton roept Verstappen op om straf te negeren: “Het is een grap!”

Max Verstappen kreeg een taakstraf van de FIA voor zijn taalgebruik in de persconferentie op donderdag. Lewis Hamilton spreekt zijn steun uit voor Verstappen.

Hamilton Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De taakstraf voor Max Verstappen houdt de gemoederen bezig in Singapore, ook na de kwalificatie. De Nederlander baarde namelijk opzien door tijdens de persconferentie hele korte antwoorden te geven en zo een signaal af te geven over zijn straf. Verstappen gebruikte donderdag het woord 'fucked' en moest daar voor boeten. 

In de persconferentie kon Verstappen echter rekenen op steun van Lewis Hamilton. De zevenvoudig wereldkampioen vindt de taakstraf belachelijk.

"Ik vind het eerlijk gezegd een grap", stelt Hamilton tegenover onder meer RacingNews365. "We zijn de top van motorsport en het gaat om fouten die ik ook heb gemaakt. Ik zou het (de taakstraf red.) zeker niet uitvoeren en ik hoop dat Max het ook niet doet."

Polesitter Lando Norris grapt in eerste instantie, maar deelt dezelfde mening. "Max heeft het zeker verdiend, slecht taalgebruik! Nee, ik vind het oneerlijk en ben het nergens mee eens."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na uitstekende kwalificatie Verstappen in Singapore