Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton sprak nog niet met Verstappen: "Dichterbij dan dat zullen we niet komen"

Max Verstappen en Lewis Hamilton zijn beiden aanwezig in Barcelona en komen beiden ook in actie op de eerste testdag (woensdag). De twee hebben elkaar nog niet gesproken en daar gaat het volgens Hamilton waarschijnlijk ook niet van komen.

Hamilton test
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Het voltallige Formule 1-veld verzamelt zich voor het eerst weer op het circuit sinds de Grand Prix van Abu Dhabi in 2021. Voor het eerst treffen de titelrivalen uit die race elkaar weer. Toch hebben Max Verstappen en Lewis Hamilton elkaar nog niet gesproken, zo geeft Hamilton ten overstaan van onder andere RacingNews365 desgevraagd aan.

"We hebben elkaar nog niet gesproken", aldus de Mercedes-vedette in de coureurspersconferentie op de vroege woensdagmiddag. "Ik ben hier letterlijk nog maar net gearriveerd", zo verklaart Hamilton, om vervolgens in te gaan op de vervolgvraag: "Ben je dat nog wel van plan?"

"Ik ben hem nog niet letterlijk tegen het lijf gelopen in bijvoorbeeld de pitlane, maar we zijn elkaar in het voorbijgaan wel gepasseerd. Ik denk dat we dit weekend, of deze week eigenlijk, niet dichterbij elkaar zullen komen dan dat."

Ook interessant:

Hamilton krijgt het zwaar en moet niet alleen Verstappen van zich afschudden

In de nieuwste RN365-podcast bespreken we het gedwongen vertrek van Michael Masi en oordelen Viaplay-expert Tom Coronel en F1-expert Ruud Dimmers dat Hamilton het zwaar gaat krijgen met Verstappen, maar ook met anderen. Beluister de nieuwste aflevering hieronder.

Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 wintertest Barcelona 2022 RN365 Nieuwsdossier

6 reacties

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken