Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Lewis Hamilton

Hamilton sprak nog niet met Verstappen: "Dichterbij dan dat zullen we niet komen"

Max Verstappen en Lewis Hamilton zijn beiden aanwezig in Barcelona en komen beiden ook in actie op de eerste testdag (woensdag). De twee hebben elkaar nog niet gesproken en daar gaat het volgens Hamilton waarschijnlijk ook niet van komen.

Hamilton test
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Het voltallige Formule 1-veld verzamelt zich voor het eerst weer op het circuit sinds de Grand Prix van Abu Dhabi in 2021. Voor het eerst treffen de titelrivalen uit die race elkaar weer. Toch hebben Max Verstappen en Lewis Hamilton elkaar nog niet gesproken, zo geeft Hamilton ten overstaan van onder andere RacingNews365 desgevraagd aan.

"We hebben elkaar nog niet gesproken", aldus de Mercedes-vedette in de coureurspersconferentie op de vroege woensdagmiddag. "Ik ben hier letterlijk nog maar net gearriveerd", zo verklaart Hamilton, om vervolgens in te gaan op de vervolgvraag: "Ben je dat nog wel van plan?"

"Ik ben hem nog niet letterlijk tegen het lijf gelopen in bijvoorbeeld de pitlane, maar we zijn elkaar in het voorbijgaan wel gepasseerd. Ik denk dat we dit weekend, of deze week eigenlijk, niet dichterbij elkaar zullen komen dan dat."

Ook interessant:

Hamilton krijgt het zwaar en moet niet alleen Verstappen van zich afschudden

In de nieuwste RN365-podcast bespreken we het gedwongen vertrek van Michael Masi en oordelen Viaplay-expert Tom Coronel en F1-expert Ruud Dimmers dat Hamilton het zwaar gaat krijgen met Verstappen, maar ook met anderen. Beluister de nieuwste aflevering hieronder.

Formule 1 wintertest Barcelona 2022 RN365 Nieuwsdossier

8 reacties

RN365 Special
Waarom het stuiterende Mercedes eens heel goed in de Formule 1-spiegel moet kijken

Bij Mercedes zou men graag zien dat er iets wordt gedaan aan de stuiterproblemen in de Formule 1, maar zoals onze technisch F1-analist Paolo Filisetti redeneert en uitlegt, moet het team bij zichzelf ten rade gaan en er geen politiek spelletje van maken.

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Geen grote updates meer voor Verstappen en Perez