Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton staat met zijn mond vol tanden na Mercedes 1-2 op Silverstone

Lewis Hamilton wist met een tweede plek in de kwalificatie voor de Grand Prix van Groot-Brittannië een Mercedes 1-2 uit het vuur te slepen. Daar is de zevenvoudig wereldkampioen als vanzelfsprekend erg blij mee.

Hamilton Qualifying Silverstone
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het was een spectaculaire en lastige kwalificatie voor de coureurs, maar uiteindelijk was het Mercedes dat kwam bovendrijven. George Russell pakte poleposition, met Lewis Hamilton daarachter. Gelijk na de kwalificatie is Hamilton zeer te spreken over zijn prestatie.

"Allereerst wil ik het ongelofelijke publiek heel erg bedanken. Ik ben er heel erg trots op om hier te zijn. En om drie Britten in de top drie te hebben, is ongelofelijk. En felicitaties aan George, hij heeft het geweldig gedaan. We hadden zeker niet verwacht dat we dit weekend op de eerste rij zouden staan. Dit is een enorm iets voor ons team. De auto voelt fantastisch aan en iedereen in de garage en van ons team heeft dit echt verdiend."

Hamilton vervolgt: "Het ging er gewoon om de bandentemperaturen juist te krijgen. En je moet het doen wanneer je de tijd op de baan hebt. Ik denk dat ik daarin ben geslaagd. Ik denk dat er nog wat tijd was om te vinden en George wist die te vinden. Ik heb echt vertrouwen in de auto op zondag en met de omstandigheden die er zijn kunnen we samenwerken om Lando Norris achter ons te houden", zo sluit de zevenvoudig wereldkampioen af.

Ook interessant:

Win gouden tickets voor GP België!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op gouden tickets!

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen reageert op uitspraken Russell over rijstijl