Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

'Hamilton stapt mogelijk per direct over naar Ferrari'

Lewis Hamilton naar Ferrari? Het lijkt te gaan gebeuren. In eerste instantie werd er gesproken over een overstap in 2025, maar het lijkt niet uitgesloten dat de Brit per direct naar de Scuderia vertrekt, zo meldt Gazzetta dello Sport.

Hamilton Vasseur
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De autosportwereld schudt op zijn grondvesten. Lewis Hamilton zou vanaf 2025 bij Ferrari gaan rijden en zijn geliefde Mercedes verlaten. De Brit pakte zes wereldtitels bij het Duitse fabrieksteam, maar schijnt nu toch echt naar de Scuderia te gaan verkassen.

Tot nu toe werd er vooral gesproken over een overstap in 2025, maar de Italiaanse krant Gazzetta dello Sport meldt nu dat een directe transfer ook mogelijk is. Hamilton zou sowieso zijn contract bij Mercedes niet uit gaan dienen, want de zevenvoudig wereldkampioen beschikte over een verbintenis tot het einde van 2025.

Een directe overstap zou Mercedes met een groot probleem opzadelen. Het is verre van ideaal dat je vlak voor de eerste race op zoek moet naar een vervanger. Het is tevens de vraag wat de gevolgen voor Carlos Sainz jr. zijn. De Spanjaard zou dit jaar toch nog voor Ferrari rijden. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Hamilton naar Ferrari RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
FIA CEO FIA legt functie neer