Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

Hamilton trekt keutel in: 'Excuses Kimi geaccepteerd'

Met veel gevoel voor drama beklaagde Lewis Hamilton zich gisteren meermaals over het rijgedrag van Kimi Raikkonen. De Fin ramde hem in een van de eerste bochten op Silverstone. Opzettelijk, aldus Hamilton die daar nu toch van terugkomt.

Direct na afloop van de race liet Hamilton er geen twijfel over bestaan: Ferrari speelde vuil spel en 'those guys' hadden voor de race hun tactiek al klaarliggen. Een dag later komt de Brit daar op terug.

"Kimi heeft zijn excuses aangeboden, ik heb deze geaccepteerd en nu zetten we een streep er onder. Het was een race-incident. Soms zeggen we domme dingen en daar leren we weer van."

Hamilton legt ook uit waarom hij na afloop van de race naar eigen zeggen bijna niet meer op zijn benen kon staan. De Mercedes-coureur kwam bewust niet opdagen bij de top 3- interviews op de grid. Tot grote frustratie en teleurstelling van zowel organisatie als fans.

"Ik verloor bijna drie kilo aan lichaamsgewicht tijdens mijn inhaalrace, voor mijn fans en mijn team. Ik had nauwelijks nog energie over om te praten of op mijn benen te staan", zegt Hamilton met veel gevoel voor drama.

"Als mensen dat niet begrijpen en kunnen waarderen dan begrijp ik dat volledig. Het had niets te maken met boosheid, maar met uitputting op zowel lichamelijk als emotioneel vlak."

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
EXCLUSIEF Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"