© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Hamilton valt opnieuw in de prijzen

07 dec. 2018 07:15 Jan van der Burgt 1 reacties
Het kan momenteel niet op voor Lewis Hamilton. De Brit sleept de ene na de andere prijs in de wacht, al heeft zijn laatste benoeming met autosport niets van doen. Door dierenrechtenorganisatie PETA is Hamilton uitgeroepen tot 'persoonlijkheid van het jaar'.

Lewis Hamilton wordt door PETA geroemd om de manier waarop hij zijn enorme fanschare probeert aan te sporen om net als hij een veganistische levensstijl aan te nemen.

"Hamilton is niet alleen een geweldige coureur, maar ook een geweldige bondgenoot van dieren die verloren gaan aan de voedselindustrie", zo laat PETA-oprichter Ingrid Newkirk in een reactie weten.

Hamilton heeft zich in het recente verleden vaker uitgesproken tegen dierenleed en riep mensen op zijn voorbeeld te volgen: "Ik wil graag gezonder leven en op geen enkele manier bijdragen aan de instandhouding van dierenleed."

"Kijk in je hart en sluit je aan in de strijd tegen dierenleed en stap over op een op planten gebaseerd dieet", zo stond al te lezen op de social media-kanalen van de vijfvoudig wereldkampioen Formule 1.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen