Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton valt opnieuw in de prijzen

Het kan momenteel niet op voor Lewis Hamilton. De Brit sleept de ene na de andere prijs in de wacht, al heeft zijn laatste benoeming met autosport niets van doen. Door dierenrechtenorganisatie PETA is Hamilton uitgeroepen tot 'persoonlijkheid van het jaar'.

Lewis Hamilton wordt door PETA geroemd om de manier waarop hij zijn enorme fanschare probeert aan te sporen om net als hij een veganistische levensstijl aan te nemen.

"Hamilton is niet alleen een geweldige coureur, maar ook een geweldige bondgenoot van dieren die verloren gaan aan de voedselindustrie", zo laat PETA-oprichter Ingrid Newkirk in een reactie weten. Hamilton heeft zich in het recente verleden vaker uitgesproken tegen dierenleed en riep mensen op zijn voorbeeld te volgen: "Ik wil graag gezonder leven en op geen enkele manier bijdragen aan de instandhouding van dierenleed." "Kijk in je hart en sluit je aan in de strijd tegen dierenleed en stap over op een op planten gebaseerd dieet", zo stond al te lezen op de social media-kanalen van de vijfvoudig wereldkampioen Formule 1.

Viaplay
x
Max Verstappen geeft waarschuwing af: "Zal zijn tol eisen"