Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton verklaart terneergeslagen houding in Monza

Lewis Hamilton liep tijdens het Grand Prix-weekend in Italië nogal terneergeslagen rond. De zevenvoudig wereldkampioen vertelt nu waarom dat zo was.

Hamilton Qualifying Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Tijdens het Grand Prix-weekend viel op dat Lewis Hamilton niet echt zichzelf was. De Brit leek niet echt vrolijk en was zeer pessimistisch tijdens de mediasessies. De zevenvoudig wereldkampioen heeft daar echter een verklaring voor.

Op zijn eigen Instagram verklaart Hamilton waarom hij zo terneergeslagen was in Monza. "Toen ik Monza verliet, besefte ik dat dit de laatste Europese race van dit jaar was. De laatste keer dat ik in mijn kamer in het motorhome zal zijn, dat al 12 jaar mijn thuis is", aldus Hamilton die doelt op het feit dat de typische motorhomes van de teams niet mee gaan naar de GP's buiten Europa.

"Dit is zo'n unieke tijd in mijn leven, een tijd die veel emoties blijft losmaken," zo vervolgt Hamilton. "Wat ik het meest voel is trots en dankbaarheid. De herinneringen zullen voor altijd blijven, net als de herinneringen die ik volgend jaar zal maken."

Bekijk hieronder de Instagram story van Lewis Hamilton.

Ook interessant:

Red Bull werkte een dramatische Grand Prix van Italië af, met felle kritiek van Max Verstappen tot gevolg. Maar wat is er toch allemaal aan de hand bij de renstal uit Milton Keynes? Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk bespreken het in een kakelverse RacingNews365 Formule 1-podcast!

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen snapt helemaal niets van wedstrijdleiding: "Waarom doe je dat?!"