Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Lewis Hamilton

Hamilton verkoopt peperdure hypercar met bizar veel winst

Lewis Hamilton houdt er een indrukwekkend wagenpark op na. Eén van de pronkstukken verwisselt echter van eigenaar. Het gaat om de beroemde paarse Pagani Zonda. Deze zou niet meer passen bij de filosofie van de zevenvoudig wereldkampioen Formule 1.

Lewis Hamilton verkoopt zijn knalpaarse Pagani Zonda 760 LH. Deze hypercar verkoopt hij volgens het Italiaanse Quattroruote voor niet minder dan 10 miljoen euro, dat terwijl hij er naar verluidt zelf ooit een 'luttele' 1,4 miljoen voor heeft neergeteld.

In 2015 reed Hamilton nog schade met de auto, maar dat heeft het prijskaartje duidelijk niet geschaad. Hamilton doet de auto naar verluidt van de hand, omdat de wagen niet meer past bij zijn duurzame levensstijl. Eerder al gaf hij aan niet meer met al zijn supersportwagens te rijden, omdat deze té milieubelastend zijn.

Tegenwoordig laat Hamilton zich dan ook graag vervoeren in overwegend elektrische auto's. De nieuwe Mercedes AMG One, die nog altijd niet officieel op de markt is, maar waar Hamilton er ongetwijfeld een van in ontvangst mag nemen, zal wat dat betreft beter in zijn straatje passen.

Lewis Hamilton: Van gepest kind naar meervoudig wereldkampioen

Lewis Hamilton kreeg zijn zeven wereldkampioenschappen in de Formule 1 zeker niet als cadeau. De Brit heeft een imposante vroege carrière, waarbij hij te maken kreeg met pesterijen en racisme. Uiteindelijk groeide hij uit tot een van de grootste coureurs aller tijden.

32 reacties

x
Onthuld Alles wat je moet weten over de F1-plannen van Audi en Porsche