Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton verrast door grote achterstand op Ferrari

Lewis Hamilton weet niet of Mercedes snel genoeg is om Ferrari morgen uit te dagen in de race. De Engelsman kwam niet verder dan de vierde tijd in de kwalificatie, wat zijn winstaspiraties geen goed doet.

Lewis Hamilton weet niet waar het verschil van bijna een halve seconde met Ferrari opeens vandaan kwam: "De auto voelde wel goed aan, dus ik moet het antwoord op die vraag schuldig blijven" , zo laat Hamilton weten in gesprek met Sky Sports F1 . De viervoudig wereldkampioen blikt al direct vooruit naar de dag van morgen, maar hij weet niet of die dag zoveel beter zal verlopen dan de kwalificatie. "Ik weet niet of we Ferrari uit kunnen dagen. Vandaag waren we een halve seconde langzamer. Vorige week waren wij in de race iets sneller, maar wisten zij ons voor te blijven en ik kan me voorstellen dat het morgen weer zo zal gaan."

Gelukkig weet Hamilton dat inhalen in China geen onmogelijke opgave is: "Het Shanghai International Circuit is één van de beste circuits om in te halen, maar daar staat tegenover dat Ferrari snel is op de rechte stukken." "Morgen zal het bovendien een stuk warmer worden, dus het gaat hoe dan ook niet makkelijk worden om de Scuderia bij te houden."

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi