© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Hamilton verwacht dat Red Bull meestrijdt om overwinning

13 sep. 2018 14:52 René Oudman 4 reacties
Daniel Ricciardo kan buigen op een geweldig track record in Singapore. De Australiër besteeg in de afgelopen vier edities telkens het erepodium en verwacht wordt dat hij, en zijn Red Bull-teammaat Max Verstappen, ook dit jaar weer goed voor de dag kunnen komen in de Aziatische stadsstaat.

Viervoudig wereldkampioen Lewis Hamilton, die met nog zeven races voor de boeg de titelstrijd aanvoert met 256 punten achter zijn naam, is op de hoogte van het Red Bull-gevaar. Zo laat de 33-jarige Brit blijken tijdens de Singaporese persconferentie op donderdagavond (lokale tijd).

"Ze zitten er het hele seizoen al vlakbij, de ene keer iets closer dan de andere keer", analyseert Hamilton. "De Grand Prix van Singapore is waarschijnlijk een goede race voor ze, ze maken kans op een mooi resultaat."

"Voor wat ik weet is Red Bull al een tijdje gestopt met het ontwikkelen van hun 2018-bolide, om zich te kunnen focussen op de wagen die volgend jaar ingezet moet worden. Wat betreft nu: Red Bull weet sterk om te gaan met haar bandenmanagement, zeker met de achterbanden. Ze zullen daarom ongetwijfeld sterk zijn op dit circuit."

Red Bull won de Grand Prix van Singapore driemaal: Sebastian Vettel zegevierde in 2011, 2012 én 2013. In de afgelopen drie edities werd Ricciardo telkens tweede.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen