Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Hamilton vol respect voor Verstappen en Red Bull: "Die is gestoord goed!"

Daar waar het duo elkaar op de baan, zeker in 2021, soms wel eens niet uit kon staan, zo is er naast de baan veel respect tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. Dat werd na afloop van de GP van Canada weer eens duidelijk.

Er waren in het verleden heel af en toe wel eens momenten dat Max Verstappen en Lewis Hamilton elkaar na de race geen blik gunden in de cool down room, maar dat is inmiddels verleden tijd. Het respect tussen de twee is er absoluut, zo blijkt wel uit de beelden na de GP van Canada.

Ze praatten bij over het hobbelige circuit in Montréal en de crash van George Russell, waarna Hamilton ook vol lof was over de achterkant van de Red Bull-bolide. "Jullie maken ons in in de langzame bochten. Jullie achterkant is gestoord (goed, red.)!", complimenteert de zevenvoudig kampioen Verstappen en zijn team. "Mijn achterkant?", vraagt Alonso, die net binnenkomt lopen. "Die mag er ook best wezen", aldus de Brit met een glimlach.

In de persconferentie na afloop ging Hamilton verder. "Het is een voorrecht om hier te zijn en te vechten met deze twee, die het in hun carrières geweldig hebben gedaan. Het is een iconische top drie, ik weet niet of er ooit zo'n iconische top drie is geweest. Ik denk het niet. Hopelijk komt er meer aan. Er is veel respect onderling en we vertrouwen elkaar als we close racen. Hopelijk komen de teams wat dichter op elkaar en hebben we spannendere races in de toekomst."

Check hieronder de beelden van de drie kampioenen na de race.

Ook interessant:

Red Bull-vervanger Perez naar voren geschoven: "Kom er maar in!"

Perez opzichtig steken vallen. Coronel weet wel raad met de situatie als hij een in zijn ogen passende vervanger naar voren schuift: "Kom er maar in!" Hoe denken Dimmers en Mosterdijk erover?

Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Canada 2023 RN365 Nieuwsdossier

40 reacties

Viaplay

Unibet
x
Verstappen flirt met IMSA "Paar keer over gesproken"