Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

Hamilton waarschuwt concurrentie: "Er komt nog veel meer aan"

Vier van de afgelopen vijf Grands Prix werden een prooi voor Lewis Hamilton en zodoende maakt de 33-jarige Brit zich langzamerhand op voor het veroveren van wereldtitel nummer vijf. Hamilton reed in Singapore naar een snaarstrakke poleposition, die hij op zondag met gemak om wist te zetten in een zege.

Veertig punten bedraagt de voorsprong waarover Hamilton in het wereldkampioenschap beschikt. De Brit wil echter niet op zijn lauweren rusten en laat weten dat de concurrentie nog aardig wat te wachten staat.

"We hadden het vermoeden dat de Ferrari's de snelsten waren op dit circuit", verwijst Hamilton naar het stratenbaantje in Singapore, "maar dat bleek niet zo te zijn. Ik heb ongelooflijk veel geloof in dit team en dat komt omdat wij met z'n allen ons 'A-game' brengen, we voeren alles uit op het hoogst denkbare niveau. Dat is wat we de laatste tijd elk weekend doen, zowel ik in persoon, als het team van Mercedes."

Hamilton denkt momenteel in de vorm van zijn leven te steken en meent dat het niet zomaar afgelopen is. "Ik word elk weekend sterker, leer steeds meer over de wagen en hoe ze zich gedraagt. Ik weet zeker dat er nog meer aan zit te komen. Wij zijn sterk en we blijven gewoon doorgaan!"

De Singaporese overwinning was alweer nummer 69. Zodoende is Hamilton nog 22 stuks verwijderd van het record van Michael Schumacher. In de afgelopen vier seizoenen wist Hamilton gemiddeld tien Grands Prix per jaar op zijn naam te schrijven, in 2018 staat de teller op zeven stuks.

Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking F1 zet streep door de vierde race van 2023