© Mercedes AMG

Nieuwsoverzicht

Hamilton waarschuwt concurrentie: "Er komt nog veel meer aan"

17 sep. 2018 13:33 René Oudman 1 reacties
Vier van de afgelopen vijf Grands Prix werden een prooi voor Lewis Hamilton en zodoende maakt de 33-jarige Brit zich langzamerhand op voor het veroveren van wereldtitel nummer vijf. Hamilton reed in Singapore naar een snaarstrakke poleposition, die hij op zondag met gemak om wist te zetten in een zege.

Veertig punten bedraagt de voorsprong waarover Hamilton in het wereldkampioenschap beschikt. De Brit wil echter niet op zijn lauweren rusten en laat weten dat de concurrentie nog aardig wat te wachten staat.

"We hadden het vermoeden dat de Ferrari's de snelsten waren op dit circuit", verwijst Hamilton naar het stratenbaantje in Singapore, "maar dat bleek niet zo te zijn. Ik heb ongelooflijk veel geloof in dit team en dat komt omdat wij met z'n allen ons 'A-game' brengen, we voeren alles uit op het hoogst denkbare niveau. Dat is wat we de laatste tijd elk weekend doen, zowel ik in persoon, als het team van Mercedes."

Hamilton denkt momenteel in de vorm van zijn leven te steken en meent dat het niet zomaar afgelopen is. "Ik word elk weekend sterker, leer steeds meer over de wagen en hoe ze zich gedraagt. Ik weet zeker dat er nog meer aan zit te komen. Wij zijn sterk en we blijven gewoon doorgaan!"

De Singaporese overwinning was alweer nummer 69. Zodoende is Hamilton nog 22 stuks verwijderd van het record van Michael Schumacher. In de afgelopen vier seizoenen wist Hamilton gemiddeld tien Grands Prix per jaar op zijn naam te schrijven, in 2018 staat de teller op zeven stuks.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen