Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hamilton waarschuwt: "Ik kan nog veel beter"

Lewis Hamilton mag dan inmiddels een vijfvoudig wereldkampioen zijn, hij presteert naar eigen zeggen nog altijd niet op de toppen van zijn kunnen.

"Ik voel dat ik nog beter kan presteren dan dat ik nu doe. Langzaam maar zeker kruip ik naar die topvorm toe, maar er is nog een hoop werk aan de winkel", zo zet Lewis Hamilton zijn concurrenten op scherp tijdens een optreden voor Mercedes' teamsponsor Hewlett-Packard.

In zijn zoektocht naar vormverbetering gaat Hamilton ver. Hij vroeg zijn team hem verbeterpunten aan te dragen: "Ik heb het team gevraagd om mij per afdeling een e-mail te sturen om daarin vanuit eigen ervaringen aan te geven hoe ik mij in hun ogen nog kan verbeteren. Ik heb ze daarbij uitdrukkelijk gevraagd geen blad voor de mond te nemen, aangezien ik de beste aller tijden wil worden." In dienst van zijn huidige werkgever heeft Hamilton nog zeker twee jaar de tijd om zijn niveau verder op te krikken. Zijn doel voor die twee jaar is duidelijk: "Ik wil ervoor zorgen dat Ferrari zolang ik voor Mercedes rijd geen titels wint en Red Bull evenmin."

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'